Boka möten och konferenser

Hem / Boka möten & konferenser

Hela logistiken som ligger bakom konferens- och mötesbokningar kan många gånger vara väldigt tidskrävande och stressande – Särskilt då det handlar om större event. Detta är dock något som verkligen går att förenkla på riktigt med hjälp av tjänster, verktyg och programvaror för konferens- och mötesbokning.

Konferens- och mötesbokning – Tips

När det kommer till konferens och mötesbokningar är det oftast många trådar att dra i för att få ihop det på bästa sätt. Tack vare den digitala utvecklingen är vi inte endast bundna till vår skrivbordstelefon, e-mail eller analoga tillvägagångssätt för att boka in möten och konferenser.

Event-app för möten och konferenser

Trippus är ett företag som förser marknaden med en event-app som är bestående av ett komplett verktyg där möjligheten finns att bland annat skapa, hantera och boka möten och konferenser. Genom smidig administration i denna event-app kan du ta full kontroll över dina konferens- och mötesbokningar samtidigt som du har möjligheten att skapa engagemang bland samtliga deltagare, både före, under och efter själva tillställningen.

Konferens- och mötesbokning genom företag

Svenska Möten hjälper företag att utvecklas genom att ta sig an konferens- och mötesbokningen från grunden. Svenska Möten guidar företag genom hela planeringsprocessen av möten eller konferenser för att se till att det slutar i ett hundraprocentigt resultat där företaget uppnått både mål, syfte och förväntningar.

Att boka möten innebär inte endast att man bokar ett möte internt på företaget. Många företag är beroende av kundmöten för att generera pengar in till bolaget och för att knyta sig an nya kunder. Har ni ingen egen avdelning för att boka möten med kunder eller behöver ni förenkla ert redan befintliga arbete med detta? Här berättar vi hur ni kan gå tillväga

Anlita företag för att boka kundmöten

Är ni i behov av backup vad gäller att boka in nya kundmöten eller känner ni helt enkelt att ni vill accelerera för att klå er befintliga konkurrenter? Vänd er till Concito som är experter inom just mötesbokning av kunder. Efter en marknadsanalys, ett första uppstartsmöte och en mötesbokning blir Concito er långsiktiga partner vad gäller mötesbokningar av nya kunder för er möjlighet att aldrig gå miste om en potentiell affär.